Dit is Gezonde zorg, Gezonde regio (GzGr)

Wij innoveren in de zorg

Door slim gebruik van onze data en technologie kunnen wij patiënten beter adviseren, zorgverleners ontlasten én ondoelmatige zorg opsporen en oplossen. Voor zorgverleners die anders willen werken, zonder dat zij daarvoor éxtra moeten investeren. Lees meer over wat we willen bereiken.


Door data slim te gebruiken

Patiënten krijgen een persoonlijk advies. De zorgverlener gebruikt daarvoor de eigen data van de patiënt en data die landelijk beschikbaar zijn.

We leggen graag uit hoe dat werkt.


Zodat de zorg voor iedereen beschikbaar blijft

De zorg staat onder druk. Wij denken dat slimme inzet van data helpt om op arbeid en andere kosten te besparen. En de patiënt op basis van data zelf (beter) kan beslissen over behandelmogelijkheden en leefstijl.

Lees meer over hoe Gezonde zorg, Gezonde regio kan bijdragen aan het oplossen van de problemen in de zorg.


Wij werken samen in de regio

Wij werken als partners uit de regio Zuid-Holland Noord samen aan innovatie aan de zorg. Op dit moment zijn dat Alphen op één Lijn, Rijncoepel, Zorggroep Katwijk, Zorgbelang Inclusief, Zorg en Zekerheid.

Lees meer over de organisatie van GzGr.


En delen onze resultaten landelijk

Onze projecten starten regionaal, maar de resultaten zijn landelijk toepasbaar. Daarom delen we wat we doen en wat we leren.

Bekijk onze projecten en resultaten.


Informatie voor zorgprofessionals

Meer informatie over de opgeleverde kennisregels en protocollen, achtergrondinformatie voor zorgprofessionals en projectmijlpalen.

Bekijk de informatiepagina voor zorgprofessionals.